Clairvoyante samtaler

Clairvoyance 1 time 600 kr.

En clairvoyance er råd fra dine åndelige vejledere via mig som kanal. Clairvoyancen vil være relateret til den livsfase du befinder dig i lige nu. Et redskab til større forståelse af dig selv.

Polynesisk massage

Helkropsmassage af 1¾ time 800 kr.
Massage ryg m.m. 1 - 1¼ time 500/600 kr.

Polynesisk massage er en urgammel healingsmassage som bygger på respekt og kærlighed. Massagen er en helkrops-massage, der udføres til musik og hvor underarmene bruges samtidig med, at man bevæger sig efter musikken rundt om briksen. Massagen virker både fysisk og psykisk.

Healing m/Clairvoyante indtryk

Healing ca. 1 time 600 kr.

Healing er med til at genoprette energilagene i auraen, hvor der er blokeringer og energien ikke løber frit. Healing fjerner disse blokeringer og hjælper med at genoprette kroppen fysisk og psykisk. Til healing bruger jeg mine hænder, clairvoyante informationer kombineret med tryk/vrid og meget let massage.

Regressionsterapi

Regression ca. 2 - 3 timer 1.200 kr.

Er en terapiform, hvor du føres tilbage i tiden. Det kan være mange år eller mange liv. Formålet er at hente oplysninger, som er lagret dybt i din underbevidsthed og som kan hjælpe dig til at finde årsag til problemstillinger, du står overfor lige nu og her.

Til top af siden