Kunstterapi

Pris for enkelt personer: 1 time 500,- kr. - 1¾ time 800,- kr.
Pris for grupper: [kommer senere].


Kunstterapi er en måde at arbejde med psyken. Det foregår ikke kun med samtale men ved brug af kroppen der for lov til at tale igennem bevægelse, maleri, lyd, collage, Lego m.m. ud fra forskellige teknikker. De billeder/udtryk der bliver skabt i de processer, kan bruges til at få øje på noget i dig selv du ikke har været bevidst om før og derved være regulerende og løsningsorienteret. Det handler om at få øje på uhensigtsmæssige handle mønstre, der operere i vores ubevidste.

Det foregår som undervisning i metoder enten enkeltvis eller i små grupper. Ønsker du kunstterapi som enkelt person bestilles tid. Ønsker du gruppe se opslået kursus.

Mange tror at navnet kunstterapi dækker over at skulle være god til at tegne og male. Det kræves overhovedet ikke. Det gælder mere om at turde synliggøre noget i sig selv i form af et udtryk og være nysgerrig på det.

Kunstterapien kan bruges alene eller sammen med anden terapi. Kunstterapi kan være en kæmpe hjælp i forbindelse med stress, depression, angst, livs - kriser m.m.. Kunstterapien kan også hjælpe børn og voksne, hvor det er svært at sætte ord på.

Du er velkommen til at kontakte mig og finde ud af om det evt. kunne passe til dig, og det du har brug for.

Til top af siden