Broder en Mandala

Kunst og Terapi
Søndag den 7. maj 2017

På dette kursus bliver du sat i gang med at broder en mandala, som er et billed på dig selv i symboler, farver og mønstre. Teknikken er korssting og bagsting.

Kurset er en øvelse i meditation og evnen til at være til stede i nuet. Denne tilstand opstår helt af sig selv gennem skabende tanker og de gentagne bevægelser der i at brodere.

Mandalaen startes i midten og den skabes efterhånden som broderiet vokser ud i fuld størrelse. Som hjælpemiddel tegnes der på kvadreret papir som en start, men mandalaen kan og vil ændre sig medens arbejdet skrider frem.

Hensigten er at du selv arbejder videre med det hjemme og omsætter broderiet til en lille taske, pude, pung eller andet ønskeligt. Ligeledes er mit ønske med kurset er du kommer i kontakt med din kreativitet og skabende evner og ikke mindst glæden over det du har skabt.

Medbring selv: et stykke tælle stof som hør eller aida. Størrelse på stoffet afhænger af hvad du gerne vil omsætte det færdige arbejde til. Dernæst skal du bruge brodergarn i 5-6 forskellige farver. Du kan altid supplere med flere farver. Tillige skal du bruge nål der passer til stof og garn. Rådfør dig i forretningen du handler i, sådan at du får stof, garn og nål der passer sammen. Vær opmærksom på at der bruges en del garn når broderiet skal fyldes helt ud.

Af broderiforretninger kan anbefales:
"Sommerfuglen" Vandkunsten 3 i København.
"Broderi Morderne" Nørre Alle 45 i Århus.
"Kunstladen" Postvejen 29 på Fanø.

Tilmelding: Senest 23. april 2017, via telefon eller e-mail.

Kursussted: Urte-huset, Birkevej 7, 7260 Sdr. Omme.

Tid: Kl. 10-16.00

Pris: 600,- kr. bedes indbetalt på reg.nr. 8210 konto nr.: 6270145122 eller mobilpay 75341573.

Der vil blive serveret kaffe, te og vand, medbring selv madpakke.

Kontakt mig endelig hvis der noget du er i tvivl om.

Mange Mandalahilsner
Karin Vincentia Pedersen

Til top af siden