Grundkursus 1 i Mandalategning

Kunst og Terapi
[ny dato kommer senere]

Ordet mandala er sanskrift (gl. indisk) og betyder kreds eller cirkel. En Mandala er en helhedsstruktur om et samlende centrum. Det er en mønsterkomposition af kvadrater, cirkler, trekanter og farver. Mandalaens skabelsesmønster går igen overalt i naturen og genspejler naturens harmoni og opbygning. Den er en universalform for ikonografi og nært beslægtet med ornamentik.

Ved at tegne en mandala opstår der en meditativ tilstand, den organiserer vores indre univers. At arbejdet med geometriske former, farver og mønstre bliver en dyb æstetisk oplevelse. Det skaber en forunderlig ro, tilstedeværelse i nuet og fokus. Arbejdet med farver og mønsterkomposition aktiverer højre hjernehalvdel medens arbejdet med geometriske figurer aktiverer venstre hjernehalvdel.

På grundkurset lærer og træner du mandalaens grundregler og arbejdsmetoder. Du laver din egen "værktøjskasse". Du lærer at konstruere de geometriske former som hører til tallene fra 1 - 9. Du kommer til at tegne din egen personlige mandala.
Fra kl. 9.00 - ca. 11.30 præsentation og læring af grundprincipper.
Fra kl. 12.00 - 16.00 meditation, tegning af personlig Mandala og afslutning.

Medbring selv på kurset: Blyant, Blyantspidser, viskelæder, en god passer, gradmåler, lineal 40-50 cm, trekant, akvarelpensler nr. 1, 2, 3 og 4, evt. guld og sølvtusch og en stor sminkepensel. Tegnepapir, farver og kursusmateriale er inkluderet i prisen.

Kursussted: Birkevej 7, 7260 Sdr. Omme.

Pris: 700,- kr. bedes indbetalt på reg.nr. 8210 konto nr.: 6270145122 senest 15.01.16
(prisen er sat efter der kun skal være fra 3-5 personer på et hold, for at få optimalt ud af undervisningen)
Der vil blive serveret kaffe, te og vand, medbring selv mad.

Mange Mandalahilsner
Karin Vincentia Pedersen

Til top af siden